Hólabda

15773627_8d24e3da4863546a4665a45d8c757fac_wm.jpg

053_1.JPG

A tésztához: 6 tojás, 12 dkg cukor, 12 dkg liszt 2 evőkanál kakaópor

A krémhez: 1 csomag vanilia puding, 4 dl tej, 25 dkg margarin, 25 dkg porcukor

A díszítéshez: kókuszreszelék, 100 g tortabevonó, 100 ml habtejszín

6 tojásból megkeverjük a piskótatésztát. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, ráterítjük a tésztát, majd mérsékelten meleg sütőben megsütjük. Amikor kihűlt, pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk ki belőle.

A vanília pudingot a tejjel elkészítjük és hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinghoz adjuk.

Két-két karika közé krémet kenünk, majd az oldalát is körbekenjük, és kókuszreszelékben megforgatjuk.

A felolvasztott tortabevonót elkeverjük a habtejszínnel és az így kapott mázzal megkenjük a sütik tetjét.

Dekoratív, finom vendégváró

 

054.JPG

 

 

Címkék: recept