Hólabda
A tésztához: 6 tojás, 12 dkg cukor, 12 dkg liszt 2 evőkanál kakaópor
A krémhez: 1 csomag vanilia puding, 4 dl tej, 25 dkg margarin, 25 dkg porcukor
A díszítéshez: kókuszreszelék, 100 g tortabevonó, 100 ml habtejszín
6 tojásból megkeverjük a piskótatésztát. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, ráterítjük a tésztát, majd mérsékelten meleg sütőben megsütjük. Amikor kihűlt, pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk ki belőle.
A vanília pudingot a tejjel elkészítjük és hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinghoz adjuk.
Két-két karika közé krémet kenünk, majd az oldalát is körbekenjük, és kókuszreszelékben megforgatjuk.
A felolvasztott tortabevonót elkeverjük a habtejszínnel és az így kapott mázzal megkenjük a sütik tetjét.
Dekoratív, finom vendégváró