Levelet a Mikulásnak!

A misztikus és varázslatos Lappföld a Mikulás hazája. Itt éldegél az öreg a műhelyfalvában, valamint titkos lakóhelyén, a Korvatunturi-hegyen. A Mikulás minden évben százezerszámra kap leveleket a világ minden részéből. Ha úgy döntenénk, hogy szeretnénk levelet írni Neki, könnyen megtehetjük, hiszen hivatalosan bejegyzett címe van. De ha már levelet küldünk, akkor azt ne csak egy egyszerű hétköznapi borítékban tegyük, hanem valami egyediben, amit erre az alkalomra készítettünk el saját kezüleg.

sobres-papa-noel-reno-navidad-imprimible-gratis-1.jpg

A Mikulás főpostájának postacíme:

Santa Claus Main Post Office

Arctic Circle

96930 Arctic Circle

Finland

 

(Lappföld fővárosa, Rovaniemi a Mikulás hivatalos lakóvárosa “The Official home town of Santa Claus” bejegyzett védjegy többek közt az EU-ban és az USA-ban).

dfe7355450dbd90f6aec51fbbff8c33c.jpg

images1rpdfkwa.jpg

Elkészítés:

Nyomtasd ki a három boríték közül a legjobban tetszőt, (mikulás, rénszarvas, hóember), ollóval nyírd körbe, egy vonalzó segítségével hajtogasd meg a kép alapján, ragszd össze és már kész is.

sobres-papa-noel-reno-navidad-imprimible-gratis-5.jpg

A gyerekek játékához hozzátartozik a postaláda is, amibe jelképesen bedobhatják a Mikulásnak szánt levelet. Ezt egy egyszerű cipősdobozból is el lehet készíteni.

f8b8b30e7cd9ee10db70917042fc6a4e.jpg